Marknad!

Hej!

Igår stod vi som sagt på Gnestas julmarknad och sålde våra armband. Försäljningen gick riktigt bra men det var väldigt kallt. Trots ihjälfrusna fingrar och tår är vi galet nöjda! Här kommer lite bilder:








Produktion!

Hej!

I lördags satt vi hela dagen och producerade våra armband. Efteråt hade våra rumpor somnat och trötta var vi allihopa. Men resultatet blev grymt snyggt och vi är väldigt nöjda! Lite bilder kommer här:














Nytt Be You smycke

Ikväll har vi suttit och gjort nya smycken! Den här gången blev det en ny design och så här blev resultatet:



Vi är väldigt nöjda med det. Armbandet kommer att säljas på Gnesta marknad på söndag och ni kan även beställa det på vår mail [email protected].




Be you-as you are.

Första advent är det Gnesta julmarknad som gäller!

Tjosan!

Vi vill bara påminna om att på söndag den 29 november mellan klockan 12.00-16.00 kommer vi att stå på Gnestas julmarknad och sälja våra armband. Är du intresserad är det bara att titta förbi! Det kommer även att finnas lotteri till försäljning där första pris är att man får välja ett valfritt armband. Missa inte den möjligheten!

För att komma till Gnesta är det lättast att ta tåget från Södertälje centrum. Kommer man från Stockholm finns det anslutningståg mot Gnesta, då byter man bara i Södertälje hamn. Är det inte anslutning till Gnesta kan man få vänta en stund i Södertälje. Om man väljer att åka bil är det väg 57 från Järna som gäller, och för att komma till Järna är det bara att följa motorvägen!

We will rock you

We will rock you är för dig som är riktigt rockig. Döskalle, kors, stjärna och ett coolt hjärta pryder detta kedjearmband. Du kommer bli häftigast på konserten!



Armbandet blir ditt för 100 kronor.

Skicka beställning till vår mail [email protected]

Sweet dreams

Sweet dreams är skapad för dig som tycker om sena sommarnätter och solnedgångar i gryningen. Detta sockersöta armband passar perfekt på både första dejten och till vardags!



Armbandet blir ditt för 70 kronor.

Skicka beställning till vår mail [email protected]

Black diamond

Black diamond är ett smycke som passar díg som är lite åt det rockiga hållet. Smycket är gjort av tre olika sorters pärlor.

Med detta armband blir du festens glittrigaste pingla!



Armbandet blir ditt för 70 kronor.

Skicka beställning till vår mail [email protected]

Be you smycken

Hej!

Den här bloggen är gjord av ett företag som heter Be You. Vi är tre tjejer som läser Ung företagsamhet på Wendela Hebbegymnasiet som har startat det här företaget. Vi ska sälja smycken i två stilar, en stil för dig som är rockig och en stil för dig som gillar sockersött. På så sätt kan du köpa något som visar din personlighet eller prova på en ny stil.

Nu inför jul så är det perfekt då du kan köpa en fin present och ge bort, eller varför inte köpa en julklapp till dig själv?

Vi kommer visa bilder på våra smycken som vi har gjort och som ni självklart kan beställa. Ni kan maila oss på [email protected].

Och kom ihåg: Be you-as you are.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0